Bedrijfsuitje Limburg was geweldig

LogoFeestgrotBedrijfsuitje Limburg was geweldig

We deden een bedrijfsuitje Limburg. Dit was best wel grappig gegaan, we zijn een jong team, het bedrijf is net begonnen en we moeten nog veel leren. In die zin zijn we een beetje zoekende nog, op een positieve manier. Tijdens een pauze kwamen we er achter dat we allemaal nog nooit in Limburg waren geweest. Dit vond ik zo frappant, met acht man, en geen een is er ooit geweest. Natuurlijk wel een keer door heen gereden, of iets in die trant, maar daar hield het ook bij op. Omdat we die week al een overleg hadden gehad over een mogelijk bedrijfsuitje, maakte iemand de grap dat daar natuurlijk het bedrijfsuitje moet gaan plaats vinden. Naast dat we moesten lachen vonden we het ook wel echt een leuk idee. En zodoende, een bedrijfsuitje Limburg. Het was hilarisch en ontzettend leuk. Na het bedrijfsuitje Limburg merk ik echt dat ik een sterkere band heb gekregen met de rest, ik dacht ze al te kennen maar ik ken ze nu vele malen beter. Op een positieve manier hoor, iedereen wordt wat kwetsbaarder omdat je langer met elkaar bent, je laat jezelf meer zien. Fantastisch om te zien en ik heb mij erg vermaakt. Ik denk zelfs dat er een mogelijke liefde ontstaan is bij het bedrijfsuitje Limburg, er zijn namelijk twee collega’s nader tot elkaar gekomen. Ik zie er wel wat ontstaan, ze hebben nog niks gedaan trouwens, maar ik geef het twee weken en dan denk ik dat de vonken er vanaf spatten en ze niet meer terug kunnen.