De vraag ‘wat eten we vandaag’ is makkelijk beantwoord

New Picture (42)De vraag ‘wat eten we vandaag’ is makkelijk beantwoord

Elke keer als ik mijn kinderen hoor vragen ‘wat eten we vandaag’ dan pak ik het boek van het Mentale dieet plan erbij en kijk eens wat er die dag weer in de koker zit. Het leuke van het Mentale dieet plan is dat het gewoon goed te doen is een dieet te volgen. Ik wist op zeker moment dat ik nu echt de stap moest zetten omdat het anders nooit meer zou gebeuren. Maar ik ben niet iemand die zichzelf kan pijnigen met een dieet, ik ben niet iemand die zichzelf wil straffen of zichzelf ontziet. Ik heb gewoon eten nodig om lekker te leven, ik heb de energie hard nodig voor mijn drie kinderen bovendien. Die kinderen zijn er ook de reden van dat ik me niet kan afzonderen in mijn dieet, ik wist gewoon dat ik voor ons allen moest blijven koken en dergelijke en dat ik niet mijn eigen spoor – van bijvoorbeeld niet eten – moest gaan trekken. Ik wilde dus mezelf een andere lifestyle aanmeten, eentje die ervoor zorgde dat niet alleen ik maar dat dit hele gezin gezonder werd en wel alle nodige voedingsstoffen binnen kreeg. En toen ontdekte ik dus het Mentale dieet plan met alle gezonde en toch heel lekkere recepten die erin staan!