Ik denk er over na om een organisatiebureau op te starten

5_61Ik denk er over na om een organisatiebureau op te starten

Ik denk er over na om een organisatiebureau op te starten, ik heb namelijk een talent voor organiseren. Ik weet niet of ik het dan echt een organisatiebureau moet noemen en welke diensten ik concreet wil aanbieden, maar daar wil ik het graag over hebben met mensen die al in die richting werken. Ik ben laatst bij een organisatiebureau geweest die mij bewonderde, ik stond versteld van de expertise en de aanpak. Ik zag dit als een grote inspiratie en als ik goed hard werk en mijn kwaliteiten aanscherp, zou ik net zo een goede organisatiebureau kunnen beginnen denk ik. Ik werk nu nog fulltime maar als de plannen rond zijn ga ik aangeven dat ik weg wil, in principe wordt dit denk ik geen probleem, mijn contract loopt af binnen een half jaar en dan hoop ik de plannen voor het organisatiebureau al op orde te hebben. Ik hoef dan alleen maar aan te geven dat ik het contract niet verlengd wil hebben, en wie weet, willen ze het niet eens verlengen. Maar dit denk ik niet, wat ze zijn meestal erg tevreden over mij, voornamelijk dus ook om mijn organisatietalent, dit heeft mij ook op het idee gebracht om een organisatiebureau op te starten. Ik denk dat ik het qua boekhouding wel lastig ga krijgen, dus ik wil vanaf het begin al een boekhouder inschakelen. Misschien wil ik ook wel met een partner werken, maar dit moet ik ook nog uit zoeken.