Lekker een dagje thuis relaxen en sushi bezorgen Hilversum

design (1)Lekker een dagje thuis relaxen en sushi bezorgen Hilversum

 

Soms heb ik gewoon echt zin om lekker op de bank te hangen en als ik er dan eenmaal op zit, dan heb ik echt zin er te blijven hangen. Ik woon in het centrum van Hilversum en altijd als ik naar buiten ga, zit ik gelijk onder de massa’s mensen, het is echt anders dan een gewone woonwijk. Ik heb dus echt niet altijd zin om naar buiten te gaan, hoewel de dagen dat ik er echt niet even tussenuit ga wel zeldzaam zijn hoor. Maar op dat soort dagen neem ik het er ook even lekker van. Dan kijk ik de hele dag televisie, maak ik schoon, lees ik de krant en al dat soort dingen. ‘s Avonds vind ik het dan heerlijk om sushi bezorgen Hilversum, lekker naar mijn voordeur. Het enige wat ik hoef te doen is naar beneden te lopen en de sushi aan te pakken. Daarna is het smullen! Ik bestel mijn sushi altijd bij Take a Wok, omdat ik gemerkt heb dat zij er écht goede sushi hebben. Je kunt mij best een fijnproever noemen op het gebied van sushi, wok en dim sum – ik eet het al jaren en heb echt ontdekt wat nou goede tenten zijn en wat niet. Het eten bij Take a Wok zijn en blijven bij mij favoriet en ik kan het je dan ook van harte aanbevelen. Ook als je een dagje wél in de stad loopt kun je bij ze langsgaan, ze zitten in het centrum, tegenover het centraal station!