Winterbruiloft op een prachtige trouwlocatie Utrecht

Winterbruiloft op een prachtige trouwlocatie Utrecht

Mijn vriend droomde altijd al van trouwen, maar ikzelf had het er niet zo op. Ik was altijd wars van het huwelijk, deels omdat ik er niet in geloofde, ik niet geloofde dat je elkaar een belofte kon doen terwijl je niet wist waar je over bijvoorbeeld vijf of twintig jaar was. Ik realiseerde me op een gegeven moment dat ik in dit soort zaken teveel met mijn ratio bezig was, terwijl ik mijn hart hierin niet liet spreken. Door alles waar mijn vriend en ik doorheen zijn gegaan is het mij wel duidelijk geworden dat hij het is voor mij – én dat we een crisis wel aankunnen, daar hebben we er immers al meerdere van gehad. Gelukkig had mijn vriend dit met redelijk subtiele hints al door en heeft hij uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en me ten huwelijk gevraagd. Nooit geweten hoe leuk het is samen met je eigen bruiloft bezig te zijn, zelfs het plannen ervan vind ik al hartstikke leuk. Zo gingen we gisteren langs op een bijzondere trouwlocatie Utrecht, omdat we dicht bij huis wilden blijven. We trouwen in het gemeentehuis van Utrecht en trekken dan met z’n allen direct door naar deze trouwlocatie Utrecht, bij de Loosdrechtse plassen en dus redelijk in de buurt. Ik zie het helemaal zitten, heb er hartstikke zin in, temeer omdat het een prachtige winterbruiloft belooft te worden – en het komt bovendien steeds dichterbij!