Champagne, ideaal voor als je wat te vieren hebt

Champagne, ideaal voor als je wat te vieren hebt

Ik hou van champagne, het liefst drink ik het de hele dag door. Ik ben opgegroeid met een decadent leven, de champagne vloeide rijkelijk, bij iedere succes van mijn vader of moeder werd de champagne open getrokken en werd dit goed gevierd. Waar de meeste vriendinnen van mij gewend waren aan champagne met oud en nieuw, was ik gewend om te ontbijten met champagne. Ik besef mij dat het soms een beetje overdreven klinkt, maar ik vind champagne een lifestyle, en gelukkig zijn er genoeg andere mensen met mij die dit ook vinden. Heerlijk om met mijn vriend een hotel te boeken in Parijs en het weekend weg daar goed beginnen met een goed glas champagne. Er zijn gelegenheden waar champagne niet echt op haar plek is, maar dan schroom ik niet om een goede wijn te nemen. Zelf kan ik ook erg goed tegen champagne, geef mij een biertje en ik val al om, maar geef mij zes glazen champagne en ik kan nog prima functioneren. Dit is ook een grote reden waarom ik met plezier champagne drink. Om mijn vrienden te verassen stuur ik wel eens een fles champagne naar ze, het moment dat ze bijvoorbeeld een nieuwe baan hebben, of geslaagd zijn en ga zo maar door. Ik doe dit via een geweldige website, champagne babes, ze hebben de meest fantastische pakketten en de leveringen gaan altijd goed. Ik zeg, ideaal voor als je wat te vieren hebt.