Over dit blog

Frituurdentipzak.be

Hallo, welkom op weblog over eten en drinken. Ik ben Stanley de Goede en ik was vroeger zo zot op gefrituurd eten dat ik er een blog over ben begonnen. Ik at jaren geleden elke dag frieten en andere lekkere snacks die uit de frituur kwamen. Gelukkig heb ik inmiddels wel een omslag gemaakt en heb ik met mezelf afgesproken dat ik nog eens per 2 weken gefrituurd eten mag eten. Mijn omslag naar gezonde voeding is nu één van de punten die ik bespreek op dit blog. Verder komen er artikelen voorbij die gaan over goede restaurants of lekkere cocktails.

Zelf werk ik in de horeca dus ik doe wekelijks veel inspiratie op waar ik vervolgens over kan schrijven. Mijn passie voor lekker eten en drinken deel ik graag met mensen en ik vind het ook altijd leuk als dat andersom ook gebeurd. Reacties op mijn artikelen zie ik daarom om graag. Als u andere vragen heeft voor me dan verwijs ik u graag naar de contactpagina op dit blog. Hier vind u een invulformulier. 11449971926_ff41792cf4_z

 

De gefrituurde groeten,

 

Stanley de Goede

Leave a Reply