Daar stond ik dan met een stapel babykleding

Het is tijd voor babykleding riep ik tegen mijn man toen de kamer geleverd was. Via deze site hebben wij een babykamer besteld en ook de box, het auto stoeltje en de kinderwagen. Nu alles binnen is ga ik pas beginnen met inrichten en ook de kleding kastjes. Er moet nog een hoop worden aangeschaft maar omdat Baby- Dump zo’n leuke zaak is ben ik dan ook nog even langs gegaan voor de babykleding. Deze moest ik laten hangen van mijn man omdat wij bij het vorige bezoek hadden afgesproken om alleen maar te kijken naar de meubels e.d., maar nu alles binnen is en ik toch alleen op stap ben, kan ik eindeloos wegdromen bij deze leuke en schattige babykleding. En zo heb ik dan ook een erg leuk pakje gevonden die mee moet naar het ziekenhuis besloot ik. En zo stond ik daar opeens met een flinke stapel aan babykleding te stralen bij de kassa. Het voelde op dat moment wel heel dichtbij komen. En kreeg er bijna tranen van in mijn ogen. Toen ik thuis kwam en alle babykleding aan mijn man liet zien was hij dan ook al net zo enthousiast als ik.