Hoe het is om te werken op trouwlocaties

Hoe het is om te werken op trouwlocaties

Ik ben dol op bruiloften. Het is zo bijzonder om een bruiloft mee te maken, dat ik er voor heb gekozen om het elke dag te doen. ik werk op trouwlocaties. Er zijn een heleboel mooie trouwlocaties en er is altijd wel iets te doen daar. Ik heb bewust gezocht naar werk wat ik kon verrichten op trouwlocaties. Het heeft iets heel bijzonders om dit soort dagen te mogen delen met mensen. Het is daarom altijd mijn droom geweest om te werken op trouwlocaties. Zelf ben ik ook getrouwd. De mensen die mijn bruiloft hebben bijgewoond waren heel enthousiast. Ze zeiden dat het heel romantisch en mooi was. Dat vond ik zo leuk. Ik wil ook graag andere bruiloften mee maken. Op sommige trouwlocaties werk ik mee in de horeca. Dan help ik bijvoorbeeld achter de bar of met het eten klaarmaken voor de gasten. Er zijn ook plekken waar ik werk als fotograaf. Trouwlocaties hebben niet altijd een eigen fotograaf dus meestal werk ik dan voor een stel. Dat is ook leuk maar het is wel leuker om in de horeca te werken. Soms help ik ook gewoon met dingen klaar zetten. De tafels bijvoorbeeld, of bloemen. Er is in ieder geval altijd genoeg te doen op trouwlocaties. Daarom zoek ik nog steeds vaak verder naar leuk werk wat ik kan verrichten op trouwlocaties. Ik hoop binnenkort ook op trouwlocaties te kunnen werken als schoonmaker. Het is zwaar werk, maar je mag vaak dingen mee nemen achteraf.