Ook een wijntje valt tegenwoordig onder relatiegeschenken

Bijna iedereen lust wel eens een lekker wijntje. Waarom dat dan niet als Relatiegeschenken geven? Het overhandigen van een voortreffelijk rood wijntje of als je liever van wit houdt is dat ook geen probleem. Steeds meer mensen zien het gelukkig in dat je met een flesje wijn ook een boel kan zeggen.

Op mijn werk heb ik voor een tijdje terug ook de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een geschikt geschenk die we aan onze klanten kunnen overdragen zodoende dat we dit blog zijn gaan schrijven. Het blijft een leuk onderwerp aangezien we er bijna allemaal mee te maken krijgen. De meeste mensen herkennen het als het pakket wat je tijdens de feestdagen krijgt. Ikzelf vind het een leuk idee om dan iets exclusiever te schenken als dat we voorheen hebben gedaan. Een fles wijn die correct ingepakt is leek mij een van de leukste manieren om iemand te bedanken voor het afgelopen periode dat diegene klant is geweest.

Mijn werkgever stemde gelijk in mee.

Vanaf het moment dat we de Relatiegeschenken hebben gevonden op het internet bij HiepHiepKado heb ik de wijn keuze voorgedragen aan mijn werkgever. Deze stemt erin mee nadat hij de wijn zelf geproefd heeft. Je wilt immers wel een goede wijn als geschenk overhandigen. Dit wijntje was gelijk goedgekeurd waardoor ik het geheel bestellen mag. Nu maar wachten tot we het mogen overhandigen aan onze klanten.